ŠTETNO PO SPLIĆANE

Policija u Hajduku istražuje Sharbinijev ugovor

03.10.2012 u 20:37

Bionic
Reading

Pripadnici splitske kriminalističke policije posjetili su Poljud, gdje su zbog anonimne prijave pregledavali poslovne knjige Hajduka, a posebno ih je interesirao transfer Anasa Sharbinija u Al Ittihad

Nemalo se iznenadio novi predsjednik Hajduka Marin Brbić kad je na vrata njegovog ureda na Poljudu pokucala nekolicina pripadnika splitske krim policije. Stigli su po anonimnoj prijavi a zanimao ih je transfer Anasa Sharbinija u Al Ittihad.

Čini se kako je anonimni prijavitelj dobro upoznat sa stanjem u Hajduku, jer je u njoj naveo kako je Hajduk sklopio štetan ugovor, odnosno nije se zaštitio bankovnom garancijom za slučaj da novi klub ne plati za transfer.

To se na koncu i dogodilo, jer Al Ittihad još uvijek nije uplatio dogovorenih 10 milijuna kuna odštete, što su morali napraviti do početka rujna, dok je ostatak od četiri milijuna kuna trebao biti uplaćen u roku od godinu dana.

Krim policajci pročešljali su Hajdukove knjige i ugovore, no nije poznato što su pronašli i kakav je njihov zaključak. Bez obzira na njihove nalaze, prilično je neugodno kad u situaciji u kojoj Hajduk je klub posjeti krim policija.