TRAŽE GA ZBOG RAZBOJSTVA

Policija traži pomoć: Prepoznajete li ovog čovjeka?

22.08.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Policija je još jednom zatražila pomoć građana. Ovaj put u Policijskoj upravi zagrebačkoj traže mlađeg muškarca zbog drske krađe i razbojstva

U ponedjeljak, 15. svibnja 2017. oko 21 sat,  nepoznati je počinitelj počinio drsku krađu u trgovini u Zagrebu, u Ulici Gjalskog i otuđio novac. Počinitelj se dovodi i u vezu s kaznenim djelom razbojništva počinjenog u petak,14. srpnja 2017. oko 11.30 sati, u trgovini u Zagrebu, Ulica Vranovina, gdje je također otuđio novac. 

Razbojnik potjernica Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP

Zagrebačka policija traga za mlađim muškarcem starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, a u vrijeme počinjenja drske krađe bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, dok je u vrijeme počinjenja razbojništva nosio bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na glavi je imao plavu šilt kapu te mu je na lijevoj nadlaktici vidljiv dio tetovaže.

Policija moli građane, ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192, kao i e-mailom na zagrebacka@policija.hr.