ŠTETA OKO 170 KN

Policija traga za dvojicom koji su počinili izuzetno drsku krađu, ukrali su tri pizze

25.01.2019 u 13:59

Bionic
Reading

Policijska uprava primorsko - goranska u svom dnevnom izvješću između ostalog obavijestili su javnost o drskoj krađi počinjenoj na području Rijeke

Policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su sinoć u Rijeci počinili drsku krađu.

Riječ je o dvjema muškima osobama mlađe životne dobi, koje su oko 21.40 sati u Zametskoj ulici, 25-godišnjem hrvatskom državljaninu dok je dostavljao prehrambene artikle-pizze, otuđile tri kutije s navedenim jelom. Materijalna šteta cijeni se na oko 170 kuna, a oštećena je ugostiteljska tvrtka iz Rijeke.

Od ostalih događanja na ovom području policija još navodi da su Policijski službenici Policijske postaje Rab u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 51- godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevare.

Sumnjiči se da je tijekom prošle 2018. godine dogovorio izradu odnosno postavljanje građevinske stolarije na stambene objekte petero hrvatskih državljana s područja Raba.

Za spomenute radove unaprijed je preuzeo novac koji je zadržao za sebe, a dogovorene radove nije nikada obavio. Ukupna materijalna šteta počinjena navedenim hrvatskim državljanima iznosi oko 60 000 kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 51-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.