MAKLJAŽA NA POLJUDU

Pogledajte tučnjavu BBB-ova i policije

22.02.2009 u 22:03

Bionic
Reading

Unatoč brojnim pozivima Torcide, BBB-ova, čelnih ljudi hrvatskog nogometa i medija da se svi potrude da derbi između Hajduka i Dinama prođe bez incidenata, očito je da je to nemoguće

Iako je sve upućivalo na to da bi derbi mogao proći u sjajnom navijačkom ozračju jer tijekom dana nisu zabilježeni veći incidenti, a i Torcida je konfetima napravila brazilsku atmosferu, to se, nažalost, nije dogodilo.

Huligani ogrnuti Dinamovim šalovima počeli su još prije početka utakmice paliti stolice na jugozapadnoj tribini poljudskog stadiona, a kad nisu dopustili vatrogascima da vatru ugase, među njih je uletjela policija i nastala je opća tučnjava. Konačni epilog je sedam privedenih, a je li bilo ozlijeđenih, u policiji nisu znali reći.

Tučnjava na Poljudu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No da s Poljuda ne odu samo ružne snimke pobrinula se Torcida koja je, fantastičnim navijanjem i dekorom koji je podsjetio na najljepše detalje koji se mogu vidjeti na južnoameričkim stadionima, stvorila nezaboravan ugođaj. Doduše, s konfetama se malo pretjeralo, pa ni bura nije bila dovoljna da ih se na vrijeme makne zbog čega je utakmica kasnila s početkom. Da je Torcida bila na nivou svjedoči i odušuvljenje zadrtog dinamovca Ivice Blažička.

 

Torcida u elementu