IZBAČEN IZ TAKTA

[VIDEO] Pogledajte kako Trump izbacuje svog savjetnika zbog kašljanja tijekom intervjua

18.06.2019 u 16:35

Bionic
Reading

Američki predsjednik ukorio je šefa osoblja Bijele kuće Micka Mulvaneyja izbacivši ga iz Ovalnog ureda jer je kašljao tijekom intervjua koji je Donald Trump davao za ABC News

Trenutak izbacivanja Mulvaneyja iz Ovalnog ureda emitiran je u nedjelju u posebnoj emisiji u kojoj je Trump odgovarao na pitanja vezana za istragu nad svojim nekadašnjim savjetnikom Robertom Muellerom, svojim prethodnikom Barackom Obamom te o lošim anketnim rezultatima uoči predsjedničkih izbora.

Uz to, Trump je govorio o planovima o izgradnji nebodera u Moskvi tijekom predsjedničke kampanje 2016. godine.

Tijekom pojašnjavanja o financijskom izvješću vezanom za izgradnju moskovskog nebodera, američkog predsjednika počeo je živcirati Mulvaney koji se ne vidi na snimci.

'Ajmo ponoviti, on kašlje usred moje izjave. Ne sviđa mi se to, znate, ne sviđa mi se', kazao je Trump te je nakon što je identificirao tko se zakašljao uputio Mulvaneyja da napusti Ovalni ured.

'Ukoliko ćeš nastaviti kašljati, molim te, izađi iz sobe. Jednostavno ne možeš kašljati, čovječe!', poručio je Trump svojem suradniku, što se čuje i na snimci.

Američki predsjednik potom je nastavio s intervjuom u kojem je kritizirao svojeg bivšeg posebnog savjetnika koji je vodio dvogodišnju istragu o ruskom uplitanju u američke predsjedničke izbore 2016. godine.

Tijekom razgovora za televizijsku kuću ABC, Trump je ukazao na to kako je njegov prethodnik u Bijeloj kući 'morao znati' da Savezni istražni ured (FBI) pokušava potkopati njegovu kandidaturu za predsjednika. Pritom je ustvrdio da je Obama povezan s pokretanjem preliminarne istrage.

'Ali to ćete morati sami otkriti. Zasad o tome neću govoriti, ali bih rekao da je Obama morao znati nešto o tome', zaključio je Trump.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube