mogao bi i bolje

Pogledajte kako se Titanfall u beti drži na Xbox One-u

17.02.2014 u 10:48

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana napokon je započelo beta testiranje Titanfalla na PC i Xbox One platformama

Kao što je i obećano, beta testiranje Titanfalla na Xbox One konzoli i PC-u započelo je prošloga petka. S obzirom da se radi o, kada su konzole u pitanju, Microsoftovoj ekskluzivi, mnoge zanima kako se igra drži na One-u. Kako bi dobili odgovor na to, ekipa s Eurogamera bacila se na detaljnu analizu i došla do zanimljivih zaključaka.

 

Naime, igra se zasad 'vrti' na razlučivosti od 1408x792 uz 2xMSAA te je zaključana na 60FPS-a. Unatoč, tome, broj FPS-a često pada sve do 40 FPS-a. Iz Respawna su objavili da je razlučivost tekstura u beti 25% manja od razlučivosti koja nas očekuje u finalnoj verziji igre te da još uvijek razmišljaju o povećanju razlučivosti do 900p.

 

Hoće li to učiniti, tek valja vidjeti, no sve to zasada izgleda ovako:

 

 

U isto vrijeme testirali su i verziju za PC i to uz i7 i Radeon HD 7850 uz 1GB GDDR5. Igra na toj konfiguraciji bez ikakvih problema ide uz razlučivost od 1600x900, FPS ne pada ispod 60 sličica sekundi, osim kad ga privremeno sruši još uvijek problematično osjenčavanje. Dobre vijesti za sve one koji imaju nešto starije konfiguracije su da igra sasvim bez problema leti i na i3 ili AMD FX-6300 uz grafičke kartice čija se cijena danas vrti oko 1000kn.

 

Kako će se pak s Titanfallom nositi Xbox 360 tek nam preostaje vidjeti.