STRAVA NA CESTI PLITVICE - UDBINA

Poginule majka i tromjesečna beba

Bionic
Reading

Na ličkoj magistrali Plitvice - Udbina u mjestu Pećane malo prije 17 sati sudarila su se dva osobna vozila, bosanskohercegovačkih i hrvatskih registracijskih oznaka. U stravičnoj nesreći poginula je tromjesečna beba i njezina majka, a otac je u teškom stanju prebačen u Opću bolnicu u Gospiću

Nastradala obitelj nalazila se u osobnom automobilu plave boje Renault Clio. Vjerojatno izgubivši nadzor nad uslijed snijega, auto se počeo okretati na cesti kada je u njega udario drugi automobil krapinskih registarskih oznaka. Unatoč pokušajima oživljavanja, nije bilo pomoći za bebu i njezinu majku, javlja Likaplus.

Kako se doznaje u ličko-senjskoj Policijskoj upravi, na mjestu nesreće poginula je beba, a kako je nakon toga utvrdio tim hitne pomoći, preminula je i žena, a teže ozlijeđen muškarac. Očevidom će se utvrditi je li riječ o supružnicima i njihovom djetetu.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 16 sati. Policija je obustavila promet dionicom Korenica - Udbina i preusmjerila promet od Korenice prema Gospiću. Snježna mećava dodatno je otežavala prometnu situaciju na cesti.

U spašavanju su sudjelovali vatrogasci iz Korenice, kao i Hitna pomoć stacionirana u Korenici.