ZVJEZDANI PREDAVAČI

Počinju Dani komunikacija u Rovinju

14.05.2014 u 14:37

Bionic
Reading

U rovinjskom hotelu Lone sutra započinju Dani komunikacija, središnji nacionalni festival oglašavanja na kojem se očekuje više od 1000 sudionika iz Hrvatske i regije

Dani komunikacija ugostit će neke od vodećih svjetskih marketinških stručnjaka kao što su Kris Hoet, Julie Burnstein, Mirko Ilić, Slavimir Stojanović, Dietmar Dahmen i još mnoga druga zanimljiva imena oglašivačke industrije.

Na Danima komunikacija dodijelit će se i najvažnije strukovne nagrade: i Mixx za kreativnost te Effie za učinkovitost marketinških komunikacija. Treću godinu za redom održat će se dodjela studentske nagrade IdejaXica, a po prvi puta na Danima komunikacija Outdoor Akzent dodijelit će Outward nagradu za najbolji dizajn velikih plakata.


Organizatori su i ove godine pripremili bogat program koji u prijepodnevnom dijelu započinje gostovanjima 'zvjezdanih predavača' te se tijekom poslijepodneva nastavlja kroz interaktivne radionice i prezentacije finalista natječaja Effie i IdejaXica. Večernji program festivala započinje dodjelama strukovnih nagrada za najkreativnije i najučinkovitije reklame u Hrvatskoj, a nastavlja se neformalnim zabavnim programom koji je odlična prilika za networking.

Dani komunikacija održat će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike dr. Ive Josipovića, u organizaciji hrvatskog Udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatske podružnice Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB).