bizaran detalj

Pobogu, što se ovdje dogodilo? Grabar Kitarović pije vodu iz boce, savjetnik joj nosi izotonični napitak...

02.01.2020 u 22:06

  • +5

Kolinda Grabar Kitarović

Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Bionic
Reading

Prije početka sučeljavanja predsjedničkih kandidata večeras na HRT-u, Cropixov je fotograf Boris Kovačev uhvatio trenutak u kojem Tomislav Madžar, savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, kandidatkinji na sučeljavanju i aktualnoj predsjednici donosi veliku vreću iz koje je potom izvadio bočicu izotoničnog napitka, unatoč tome što su joj s televizije omogućili nekoliko bočica i čaša s napicima. O čemu je točno bilo riječ vjerojatno će se doznati narednih dana, no ostali smo poprilično zbunjeni

Fotografija doista može uhvatiti neke trenutke, koje će oku prosječnog gledatelja zasigurno promaknuti gledajući na televiziji. Upravo to dogodilo se i večeras na predsjedničkom sučeljavanju na HRT-u, a u sve je bio upleten savjetnik još uvijek aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Tomislav Madžar.

  • +5
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Iako su s HRT-a Kolindi Grabar Kitarović, kao i Zoranu Milanoviću, omogućili da se u bilo kojem trenutku mogu osvježiti, te su ispred njih postavljene boce i čaše s vodom, sasvim iznenada pored Grabar Kitarović se našao njezin savjetnik Tomislav Madžar koji je u povećoj vrećici donio izotonični napitak.

Napitak joj je potom natočio u čašu napitak, bočicu spremio natrag u vrećicu, no unatoč tome, Kolinda Grabar Kitarović zadovoljila se čašom vode. O čemu je točno riječ, ne znamo, no vjerujemo da će se društvene mreže uskoro užariti s nagađanjima, a tim Grabar Kitarović u narednim danima isto će zasigurno i pojasniti.