unutarstranački izbori u hdz-u

Plenković prihvatio sučeljavanje s Kovačem, iz njegovog stožera kažu da to 'nije problem'

03.03.2020 u 09:41

Bionic
Reading

Aktualni šef HDZ-a Andrej Plenković prihvatio je sučeljavanje sa svojim protukandidatom Mirom Kovačem. Potvrdili su to jučer za Jutarnji list u Plenkovićevu stožeru nakon što ga je Kovač u svojoj objavi na Facebooku pozvao da se tijekom kampanje sučele.

'Danas je prvi dan službene kampanje za izbore u našoj stranci. Vrijeme je za sučeljavanje o sadašnjosti i budućnosti HDZ-a. Pozivam svoga kolegu protukandidata da bude odvažan. Neka predloži vrijeme i mjesto. Ako neće on, ja ću', napisao je Kovač jučer na Facebooku.

U Plenkovićevom stožeru odgovorili su kako je on već i u prijašnjim kampanjama pokazao da mu nije problem ići na debate, piše Jutarnji list.

'Plenković je bio u debatama u dvije kampanje za europske izbore 2013. i 2014., među ostalim i s Nevenom Mimicom kao nositelj liste, te za parlamentarne izbore 2016. sa Zoranom Milanovićem u dvije debate, i tako će biti i na ovim izborima – poručili su iz njegova Stožera.

Rekli su kako će se o tome gdje će i kada biti sučeljavanje još dogovoriti te da će njihov stožer o tome na vrijeme izvijestiti.

  • +21
Andrej Plenković predao potpise za unutarstranačke izbore Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL