UZ BOK SINČIĆU

Zviždačica Vesna Balenović pridružila se platformi Dosta pljačke

07.06.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Platformi Dosta pljačke koju predvodi i okuplja Živi zid (ŽZ) pridružila se poznata zviždačica Vesna Belenović, koja će na parlamentarnim izborima uz Stipu Petrinu, Promijenimo Hrvatsku i Akciju mladih predstavljati tu koalicijsku platformu, priopćeno je u nedjelju iz ŽZ.

"Najpoznatiju hrvatsku zviždačicu, heroinu borbe za Inu ne treba posebno predstavljati. Balenović je predsjednica Udruge Zviždač koja se bavi zaštitom osoba koje prijavljuju nepravilnosti u gospodarskom poslovanju prvenstveno državnih tvrtki. Proteklih je godina u svojoj borbi na posao vratila preko stotinu zviždača", navode iz Živog zida.

Balenović za sebe kaže kako je jedina osoba u Hrvatskoj koja zna sve što se tiče Ine. "Za prodaju krivi prvenstvo SDP-ovu vladu na čelu sa Ivicom Račanom, Slavkom Linićem i Ljubom Jurčićem kao i sa Stjepanom Mesićem", dodaje se u priopćenju.

Također zviždačica Balenović kaže da je u politiku ušla jer je 'uvidjela da je to jedini način da se u Hrvatskoj zaustavi bujanje korupcije te da jedino Živi zid ima dovoljno hrabrosti beskompromisno se obračunati s kriminalom koji seže u samo srce države'.

"S obzirom da je upravo Živi zid u Sabor predao prijedlog zakona o zaštiti zviždača, a da su HDZ i SDP to odbili, Balenović se odlučila priključiti platformi Dosta pljačke, koju predvodi i okuplja upravo Živi zid", stoji u priopćenju.

  • +10
Zagreb: Živi zid i Promijenimo Hrvatsku predstavili program za predstojeće parlamentarne izbore Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL