REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas tko je ostavio bolji dojam na sučeljavanju; sudeći po onome što ste nam odgovorili, bit će gusto

31.12.2019 u 08:37

Bionic
Reading

Iza nas je prvo sučeljavanje predsjedničkih kandidata u drugom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske. Pitali smo vas tko je ostavio bolji dojam, a sudeći prema vašim odgovorima, u nedjelju bi moglo biti neizvjesno

U ponedjeljak je održano prvo sučeljavanje predsjedničkih kandidata. Na RTL-u su kandidati Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović dva i pol sata odgovarali na pitanja i međusobno replicirali.

Često su se otvoreno sukobljavali, a najnapetije je bilo kada bi se spomenuli Ivo Sanader, Milan Bandić ili pak braniteljski šator u Savskoj 66. No neovisno o temama, ono što su pokazali držanjem i govorom tijela govori više o samim kandidatima nego ono što su izrekli.

Svoje mišljenje o nastupu kandidata rekla nam je nakon sučeljavanja komunikologinja dr.sc. Ljiljana Buhač, no pitali smo i naše čitatelje kakav su kandidati ostavili dojam i rezultati koje smo dobili doista su 'napeti'.

Prema vašim glasovima, nastup Kolinde Grabar Kitarović smatra boljim 51,6 posto naših posjetitelja dok je na stranu Zorana Milanovića prevagnulo 48,4 posto vaših glasova. Ukupno je dosad u anketi glasalo oko 35 tisuća čitatelja tportala.

Nakon televizijske debate u drugom krugu predsjedničkih izbora SDP-ov kandidat Zoran Milanović zahvalio je gledateljima na strpljenju putem Facebooka dok je HDZ-ova kandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović napisala: 'Snažna, sretna i ponosna Domovina, a ne agresija, bijes, bahatost i podjele.'

Kako god, nedjeljni izbori, barem sudeći prema vašim glasovima u anketi, bit će prilično napeti.

  • +18
Predizborni duel Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Davor Gobac, Boris Vujčić, Sunčana Glavak, Renato Petek…