radno vrijeme za blagdane

Pevecove trgovine rade skraćeno na Badnjak, a neće raditi na Božić i Štefanje

13.12.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Trgovački lanac Pevec izvijestio je u četvrtak da njegove trgovine neće raditi na Božić i blagdan Svetog Stjepana, dok će na Badnjak raditi skraćeno

Uprava trgovačkog lanca Pevec donijela je odluku o radnom vremenu njihovih centara, te najavila da neće raditi na Božić, blagdan svetog Stjepana kao i na Novu godinu, dok će za Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno.

Na Badnjak i Staru godinu prodajni centri radit će do 13 sati, navode iz Peveca.

Predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević pozvao je kupce da kupnju obave u danima uoči blagdana, kada će Pevecovi prodajni centri raditi po redovnom radnom vremenu.

Trgovački lanci Konzum i Kaufland već su ranije izvijestili kako njihove trgovine neće raditi na Božić i Štefanje, dok će na Badnjak raditi skraćeno.

Tako će na Badnjak većina poslovnica Kauflanda raditi najduže do 16 sati, a na Staru godinu 31. prosinca će većina poslovnica raditi najdulje do 18 sati.

Trgovine Konzuma neće raditi na Božić kao ni na Svetog Stjepana, dok će za Badnjak raditi skraćeno. Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće.