OŠTRA PORUKA

Pernar Culeja usporedio s Punišom Račićem

23.01.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar žestoko je putem Facebooka odgovorio zastupniku HDZ-a Stevi Culeju koji se u petak obrušio na njega usporedivši ga s Punišom Račićem.

'Razlika između Steve Culeja i Puniše Račića je samo u količini nasilja kojeg su primijenili protiv Ivana Pernara. Zanimljivo je da se Račić (braneći kriminal svoje stranke) pozivao na krv koju je prolio za Jugoslaviju, a Culej na krvave gaće koje je "nosao po Velebitu". Nadam se da HDZ neće posegnuti za nedemokratskim metodama mojeg isključenja iz Sabora. Podsjećam da je prije atentata moj predak bio osuđen u politički montiranom procesu na tri i pol godine zatvora nakon čega ga je narod opet jednoglasno izabrao i tada je izvršen atentat na njega jer ga nisu mogli pobijediti na drugi način', napisao je Pernar na Facebooku.

Podsjetimo Ivan Pernar zastupnik HSS kojeg je u atentatu u beogradskoj skupštini 1927. godine ranio zastupnik Srpske radikalne stranke Puniša Račić, a u kojem su ubijeni Stjepan i Pavle Radić te Đuro Basariček je predak današnjeg zastupnika Živog zida Ivana Pernara. U petak nakon što je potpredsjednik Sabora Željko Reiner naredio saborskoj straži da Pernara izbace iz sabornice jer nije prestajao govoriti ni nakon opomene Culej se također obbrušio na zatupnika Živog zida rekavši mu da se može sramiti. 'Balavac jedan, jesam ja krvave gaće po Velebitu nosao za tebe, da bi ti radio ovdje? Sram te bilo', komentirao je incident Culej. Sad je dobio i odgovor.