Pepe jeans - sretan 40. rođendan!!!

Pepe jeans - sretan 40. rođendan!!!

03.10.2013 u 01:21

Bionic
Reading

Prije točno 40. godina trojica braće Shah osnovali su brand Pepe na Portobello road-u u Londonu. Naziv 'Pepe' činio im se jednostavnim kako za pisanje tako i za pamćenje. Danas je Pepe jeans jedan od najpoželjnijih svjetskih high street brandova čije je zaštitno lice predivna Cara Delevingne.


predivna Clara Delevingne

Pepe jeans svoj je 40-i rođendan proslavio u brojnim svjetskim metropoloma među kojima se našao i Zagreb. Prošlog vikenda Pepe jeans organizirao je zabavan event u Arena centru na kojem smo posjetiteljima priuštili 15-minutni make over. Moja uloga je bila stiliziranje što mi nije uopće teško palo pošto gotovo da nema komada iz najnovije kolekcije Pepe jeans-a koji ne bih i sama nosila. Kako bi upotpunili dojam, make over-u pridružila nam se Illamasqua koja je bila zadužena za make up, Kevin Murphy za najnovije trendove iz hair stylinga, te Sexy Plexy nakit.

U suradnji s Fashion.hr-om Pepe jeans pripremio je vrijedne nagrade kako za djevojke koje su sudjelovale u make over-u tako i za vas dragi čitatelji.

Ovaj tjedan možete osvojiti tri para traperica s potpisom britanskog branda Pepe Jeans. Postupak je sljedeći: Lajkajte styling naših dragih djevojaka koje smo odjenuli u Pepe Jeans komade i ispod vama najbolje fotografije komentirajte styling. Styling s najviše lajkova naravno osvaja prvo mjesto, a tri najbolja komentara ostavljena ispod pobjedničkog stylinga osvajaju traperice Pepe Jeans. Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 07.10. kada ćemo proglasiti pobjednice!

Link za nagradni natječaj potražite na Fashion.hr-u.

photos: Valentina Balgavi

styling: Petra Nižetić za Pepe jeans

make up: Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua

hair: Nikola Solenički za Kevin Murphy


Dok lajkate i komentirate vama najdraže stylinge pogledajte legendarnu reklamu Pepe jeansa iz 1982. sa sjajnim soundtrackom The Smiths-a.