tko nakon bandića?

Pavičić Vukičević: U četvrtak ime kandidata za gradonačelnika Zagreba

16.03.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba i v.d. predsjednica stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti Jelena Pavičić Vukičević najavila je u utorak da će u četvrtak, 18.ožujka, njihova stranka objaviti ime kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

"Mi ćemo u četvrtak, evo mogu to odmah najaviti, u 17 sati u prostorijama Stranke rada i solidarnosti imati Koordinaciju predsjednika gdje će oni povratno mene kao predsjednicu Gradske organizacije, ali i sada v.d. predsjednicu stranke, izvijestiti o željama naših članova na području Grada Zagreba, znači u svih 17 gradskih četvrti. Potom bih u 18 sati sazvala Predsjedništvo stranke kako bismo potvrdili taj njihov prijedlog, jer će ga sasvim sigurno iznijeti, i tada ću u 18,30 izaći pred vas, predstavnike medija, i to ću vam priopćiti", izjavila je Jelena Pavičić Vukičević novinarima u stanci sjednice zagrebačke Gradske skupštine.

Upitana vidi li se ona u ulozi gradonačelnice Zagreba, Pavičić Vukičević kaže kako misli da to nije u ovom trenutku relevantno.

"Ja ne bih htjela nekom svojom izjavom utjecati na odgovor svojih članova. Taj stav mi je jako bitan, da baš kažu onako iz srca što oni misle", poručila je.