DOK JADRANKA PATI, IVO UŽIVA

Paparazzi po Jadranu love bivšeg premijera

15.07.2009 u 21:58

Bionic
Reading

Glad hrvatske javnosti za informacijama što radi bivši premijer Ivo Sanader nakon što je na pola plovidbe odlučio da više neće biti kapetan konačno je utažena. Što mu je? Kako je? Snalazi li se?

Ništa ne brinite, bivši premijer viđen je kako uživa na jahti u utorak, a u srijedu je ekskluzivno snimljen u jednoj splitskoj galeriji kako razgledava djela akademskog slikara Vladimira Meglića, pa se fotiću može čestitati na ekskluzivi gotovo kao da je negdje na Jadranu snimio sise Scarlett Johansson.

Sada s nestrpljenjem očekujemo iduću epizodu serije o izgubljenom premijeru. Tko zna, možda ga paparazzi uhvate kao bivšeg češkog premijera Topolaneka na nekoj zabavi u Berlusconijevoj vili.

Tako je Ivo Sanader postao najveća i najtraženija zvijezda na hrvatskom medijskom nebu nakon što je poslije šest godina na vlasti ostavio državu pred financijskom slomom, pa sada svjež, nasmijan, preplanuo i ležerno odjeven, kako ekskluzivno javlja Jutarnji.hr, može obilaziti galerije i na jahtama hvatati boju diljem Jadrana. I umjesto u informativnim emisijama pojavljivati se u 'Red carpetu' i 'Exclusivu', ali očito neće dopustiti da veo zaborava prekrije njegov lik i djelo. I dok Jadranka Kosor pati u Banskim dvorima i vodi očajničke bitke s rebalansima proračuna i sanja o tome da bar na dva ili tri dana u kolovozu vidi more, naš Ivo uživa i ne brine za državne financije.