vrijeme otežava potragu

Otišao u šetnju sa psom koji se vratio kući, njemu se izgubio svaki trag

15.05.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Policija već dva dana traga za Darkom Betlachom (36) iz Cernika kod Nove Gradiške koji je u subotu, 13. svibnja, u 18.30 sati otišao u šetnju sa psom

'On je sa svojim psom 13. svibnja u 18.30 sati otišao u šetnju, pas se vratio kući, a on nije. Isti dan po saznanju akcija traganja započela je oko 22 sata i trajala je cijelu noć do 4 sata ujutro. Osim nas policije u potragu terena uključeni su članovi HGSS-a, lokalnog DVD-a i mještani. S potragom se nastavilo u nedjelju u 7 sati, a ona je nastavljena i danas.', rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske, piše 24 sata.

U potragu su uključeni svi mogući resursi, istaknula je te dodala kako je zbog trenutno vremenske situacije, odnosno kiše koja stalno pada, jako otežana.

Mještani koji poznaju obitelj rekli su za 24 sata kako je riječ o mladom čovjeku koji ima suprugu, izgradili su kuću i otplatili kredit te da on radi u tvornici za preradu kože Psunj iz Rešetara. 

Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Darko Betlach je u trenutku nestanka bio odjeven u sivu jaknu, bijelu duksu i crnu trenirku dok je na nogama imao crne gumene čizme. 

Policija moli sve građane koji posjeduju informacije o navednoj osobi da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Informacije, također, mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.