Osvojite trodnevnu ulaznicu za Terraneo!

Osvojite trodnevnu ulaznicu za Terraneo!

02.08.2013 u 13:42

Bionic
Reading

ModaKomoda i Terraneo nagrađuju troje najsretnijih čitatelja s trodnevnom festivalskom ulaznicom, t-shirtom i narukvicom u čiji je dizajn svoje prste umiješala televizijska voditeljica i novinarka Nevena Rendeli.


Svi oni koji su posjetili barem jedno od dva izdanja trenutačno najpopularnijeg dalmatinskog festivala Terraneo, ostali su ugodno iznenađeni jer su do prije dvije godine mogli samo sanjati da će na nekoj ledini pored Krešimirovog grada svirati neki od najpopularnijih izvođača današnjice. Treće izdanje Terranea u rukama je novih organizatora pa stoga ne čudi što je u medijima dočekano na nož. Klasična je to hrvatska nepotrebna skepsa jer osobno podupirem svaku festivalsku inicijativu u kojoj, sigurna sam, svatko može pronaći pokoji bend za sebe. Pa evo nekoliko imena koji će za koji dan zasvirati na Terraneu.

Prodigy
Wu-Tang Clan
Azealia Banks
My Bloody Valentine
The Cribs
Aloe Blacc
Gang Of Four
Koan Sound
Calexico
Cloud Nothings
Mayales








Svi vi koji još niste priskrbili festivalsku ulaznicu, još uvijek ju možete kupiti po cijeni od 419 kn. Kamp ulaznica iznosi 200 kn plus 21 kn boravišne pristojbe za pet dana boravka u kampu. U prodaji su i dnevne ulaznice po posebnoj cijeni od 200 kuna. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, online na www.eventim.hr, te novo – u šibenskom klubu Azimut.

ModaKomoda u suradnji s Terraneom nagradit će jednog sretnika s trodnevnom festivalskom ulaznicom. Objavu nagradne igre potražite na fun page-u ModeKomode

No to nije sve! U suradnji s organizatorom festivala, poznata voditeljica i novinarka Nevena Rendeli osmislila je T-shirtice i narukvice koje ste već mogli zamijetiti po ulicama hrvatskih gradova i primorskih mjesta, a biti će dostupne za kupnju i na samom festivalu. Raznobojne narukvice Nevena je kreirala u suradnji s dizajnerom Samirom Šećerkadićem i njegovim poznatim brendom s7.

Nevena vam je pripremila jednu majicu i jednu narukvicu pa brzo trk na fejs ModeKomode gdje možete sudjelovati u nagradnoj igri. Sretno svima!!!

Detaljni line up, sve o festivalskim aktivnostima i aplikaciji za pametne telefone i tablete, koji će vam život na festivalu učiniti lakšim, potražite na službenoj web stranici Terranea
Evo malo zagrijavanja za Terraneo uz damu kojoj se nekako najviše radujem, kao i Koan Soundu i genijalnim Mayalesima.