SLADOLJEV U AKCIJI

Osnovan Građanski stožer za obranu Rive!

Split pride  suzavac

Split pride suzavac

Izvor: tportal.hr / Autor: Leo Nikolić

Gordan Sladoljev, bivši ravnatelj Glazbene škole koji je bio u Građanskoj inicijativi koja se protivi održavanju Split Pridea na javnim gradskim površinama, osnovao je Građanski stožer za obranu Rive, piše Dalmacijanews.com

'Razmatranje o osnivanju Građanskog stožera za obranu Rive nametnulo se nakon ponavljanog očitovanja organizatora parade da će kršiti odluke gradske vlasti i usprkos zabrani nasilno ići na Rivu. Odluka o osnivanju donesena je nakon što je takve stavove organizatora javno podržao ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić umjesto da ih jasno osudi i distancira se od njih', naveo je Gordan Sladoljev

Stožer najavljuje kako će Rivu štititi nenasilnim metodama, piše Dalmacijanews.com. Plan im je u vrijeme održavanja Split Pridea sjesti na Rivu i tijelima braniti Split i hrvatske zakone.

'Ovisno o razvoju događanja pozvat ćemo sve građane da nam se pridruže, neovisno o tome kojoj stranci pripadaju. Pozvat ćemo sve hrvatske narodnjake i vjernike, katolike, muslimane i pravoslavce. Pozvat ćemo mlade i stare, žene i muškarce, zaposlene i nezaposlene. Obranimo svoje dostojanstvo i slobodu svoga grada', poručuje Sladoljev.

Sladoljev dodaje kako smo se tijekom pristupnog procesa Hrvatske u EU 'doveli u situaciju da izvozimo naš novac i bogatstvo, a uvozimo gay paradu'.

'Strancima i bankarskom kartelu su poklanjane banke, najprofitabilnija poduzeća i prostori, progonjeni su nevini branitelji, hrvatski generali, mediji, a društvo nezaliječeno od komunističkih i ratnih rana predano je malignom pritisku homoseksualizacije. Tako se pristupni proces pretvorio u jedno od najgorih razdoblja u povijesti hrvatskog naroda u kojem je državi oduzet monetarni i ini suverenitet, a građanima dostojanstvo i novac', zaključuje Sladoljev, piše Dalmacijanews.com.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi