potraga u beogradu

Misteriozna Splićanka za srpske medije: 'Kajem se što se nisam javila Mateju, to mi je najveća muka'

19.01.2022 u 12:11

Bionic
Reading

Maja S., Splićanka s kojom je Matej Periš (27), Splićanin za kojim se dvadeset dana bezuspješno traga u Beogradu, ostvario posljednji kontakt kada ju je kobne večeri zvao iz kluba Gotik, kaže da joj je najviše žao što se nije javila na njegov poziv u 22.39 sati

Periš je u nekoliko navrata pokušao ostvariti kontakt s Majom S., sugrađankom koja je u to vrijeme također boravila u Beogradu, ali ne s Matejevim društvom, piše Nova.rs.

Splićanka je u Beograd stigla prije nestalog Mateja, a vjeruje se da je on pokušao kontaktirati s njom nakon što je na društvenim mrežama vidio gdje se nalazi.

Nakon što je u javnost izašla vijest da je upravo ona posljednji Matejev kontakt, Splićanka je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se sve do sada. Kaže kako se kaje zbog toga što se nije javila na njegov poziv.

'Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram da me je možda obavijestio o dolasku u Beograd, ja bih im rekla kamo da idu i što da rade', rekla je Maja S. u emisiji 'Eksploziv' koja će se prema najavi iz Srbije večeras emitirati na TV-u Prva.

  • +19
Potraga za Matejem Perišem Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX