obračun u centru zagreba

Incident u Varšavskoj: Povučena tužba protiv Lidije Bačić

05.12.2019 u 15:30

Bionic
Reading

Odvjetnica Lidije Bačić na današnjem ročištu povukla je tužbu protiv prolaznica, a i prolaznice su povukle protutužbu. Pjevačica se parkirala svojim Audijem 17. svibnja oko 20 sati na pločniku Varšavske ulice kojom su prolazile novinarke. Ubrzo su pale uvrede, a potom i fizički obračun

Pjevačica se parkirala svojim Audijem 17. svibnja oko 20 sati na pločniku Varšavske ulice. U tom trenutku su prolazile novinarka Marina Š. i Ljiljana F. te su ubrzo pale uvrede, a potom i fizički obračun, piše 24 sata. Pjevačici je prijetila novčana kazna do 1200 kuna ili do mjesec dana zatvora, a preko odvjetnice je dostavila pisanu obranu u kojoj poriče optužbe.

Svoju stranu priče Bačić je sastavila u privatnu tužbu za uvredu protiv prolaznica, a od suda je tražila da prolaznice kazni sa 100 dnevnih dohodaka. No, odvjetnica pjevačice na današnjem ročištu povukla je tužbu.

Prolaznice su također uzvratile protutužbom te u njoj traže da se pjevačica kazni sa 180 dnevnih dohodaka no i one su danas, kako saznaje 24sata, odlučile ukinuti protutužbu.