MUČI MUKU S KVORUMOM

Očajni Milinović: Zastupnici vladajućih bojkotiraju mi sjednice odbora!

19.03.2015 u 11:03

Bionic
Reading

Zbog nedostatka kvoruma, predsjednik saborskog Odbora za obitelj, mlade i sport Darko Milinović (HDZ) u četvrtak je, po treći put, otkazao sjednicu toga Odbora, te najavio da će se za pomoć obratiti predsjednicima Sabora te klubova SDP-a i HNS-sa čiji zastupnici ne dolaze

'Ne znam zašto vladajuća koalicija bojkotira kvorum i održavanje Odbora, obavijestiti ću predsjednike Sabora i klubova SDP-a i HNS-a kako bi možda urazumili svoje zastupnike da ipak dođu na vrlo bitnu sjednicu Odbora', rekao je Milinović Hini.

Mogući razlog za nedolazak vladajućih SDP-a i HNS-a vidi u temama o kojima se Odbor mora očitovati, a jedna od njih je Izvješće Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) oko čega se, podsjeća, digla velika buka.

Milinović je komentirao i činjenicu da je na Odbor u četvrtak došao i ministar obrazovanja Vedran Mornar sa suradnicim, a kvoruma nije bilo.

'To pokazuje odnos zastupnika i prema svom ministru', rekao je Milinović koji drži da nedolazak SDP-ovaca i HNS-ovaca nije slučajan.

'Može se jednom dogoditi iznenadna situacija, ali da vladajuća koalicija tri puta izbjegava sjednicu to je previše', rekao je predsjednik Odbora.