TIJEKOM UHIĆENJA DILERA

Novinarka napadnuta pred karlovačkim sudom

27.08.2010 u 12:05

Bionic
Reading

Pri današnjem privođenju osoba koje je karlovačka policija uhitila zbog zloporabe opojnih droga, nekoliko žena okupljenih ispred istražnog centra karlovačkog Županijskog suda vrijeđalo je i nasrnulo na novinarku Radija Mrežnice Tamaru Perković

Policijska uprava karlovačka priopćila je danas da je u proteklih nekoliko dana uhićeno šest osoba zbog počinjenih 16 kaznenih djela zloporabe opojnih droga. U sklopu te kriminalističke istrage pronađeno je ukupno pola kilograma marihuane, dosta alata potrebnog za daljnje raspačavanje, kao i određeni iznos novca za koji je utvrđeno da potječe od trgovanja opojnim drogama.

U priopćenju policije navodi se da su uhićene osobe dovedene u istražni centar Županijskoga suda na saslušavanje te da će policija nastaviti kriminalističku istragu na temelju dosad prikupljenih obavijesti i utvrđenih činjenica.

Nekoliko žena, okupljenih ispred suda, vrijeđalo je i nasrnulo na novinarku Radija Mrežnice Tamaru Perković želeći spriječiti fotografiranje privođenja šestorice osumnjičenika, ali je, kako je potvrđeno u Policijskoj upravi, policija spriječila veći incident i zaštitila novinarku.

Glasnogovornica karlovačke policije Andreja Lenard izvijestila je da je u tijeku utvrđivanje činjenica o događaju remećenja javnog reda i mira.

Novinarka Tamara Perković rekla je pak da joj je jedna žena iz grupe prijetila riječima: 'Ubit ću te, ne daj joj da slika, gurni je, ubit ću te.'