RATNA VREMENA

Nove optužbe protiv Hanke Paldum

29.01.2013 u 14:41

Bionic
Reading

Mediji u Srbiji nastavljaju iznositi optužbe na račun bosanskohercegovačke pjevačice Hanke Paldum, javlja Agencija Anadolija (AA)

Nakon što se prošlog tjedna pojavila informacija da je Paldum početkom 1993. godine navodno na Igmanu brutalno mučila logoraša Gorana Goluba stižu i nove informacije o navodnoj ratnoj prošlosti poznate umjetnice.

Kako je danas objavio srpski tabloid Kurir, u knjizi 'Ratna svjedočenja iz Bosne' svjedok T. S. K-45 tvrdi da je pjevačica H. P. vodila 'bordel' na željezničkoj postaji u Sarajevu, u koji su 'dovođene srpske djevojčice od 12 i više godina'.

'Na stranama 104 i 105 ove knjige, čiji je autor Dikica Stanisavljević, a koju je 1994. godine objavila Srpska književna zadruga, stanovnica Sarajeva T. S. tvrdi da je od susjeda muslimana saznala da je na željezničkoj postaji postojala javna kuća pod vulgarnim nazivom..., gdje su dovođene isključivo srpske djevojčice od 12 godina pa nadalje, silom odvajane od roditelja', navodi list.

Hanka Paldum je ogorčena nastavkom kampanje protiv nje u Srbiji.

'Oni će se, ako Bog da, udaviti u svojim lažima. Bog je na strani pravednih', kratko je za agenciju Anadolija prokomentirala Paldum.