TOMB RAIDER

Nova Lara Croft do kraja godine

11.03.2010 u 08:43

Bionic
Reading

Jedna od najpoželjnijih heroina virtualnog svijeta Lara Croft do kraja bi se godine trebala pojaviti u novoj videoigri

Serijal Tomb Raider je tijekom godina imao mnoge uspone i padove, a otkad je izdavačka kuća preuzela Eidos i razvojni tim Crystal Dynamics koji je na spomenutom radio, stalno se priča o značajnim promjenama u franšizi. Na što se pod time misli, saznat ćemo već ove godine budući da je najavljena izrada igre Lara Croft and the Guardian of Light o kojoj se malo toga zna.

Znakovito je da je naziv Tomb Raider potpuno izbačen iz imena što Square Enix opravdava činjenicom da je nositelj serijala Lara Croft i njezino je ime poznato i u krugovima koji nisu direktno povezani sa svijetom videoigara, a navodno će i sama igrivost biti vidno izmijenjena. O čemu se točno radi, možemo samo nagađati, no vjerujemo da će u narednim mjesecima, kada se pojave konkretne informacije, mnogo toga biti jasnije.

 

Tko zna, možda Tomb Raider ode u vode MMO-a što planira napraviti serijal Call Of Duty! No kako god bilo, nadamo se da će se Square Enix malo pribrati i izdati nešto bolje od ovogodišnjeg razočarenja zvanog Final Fantasy XIII. A sada ono glavno pitanje! Koliki će biti broj grudnjaka nove Lare Croft? Odlična tema za sportske kladionice, ako znamo da je do danas naša Lara prošla kroz brojne virtualne "operacije" smanjivanja i povećanja svojih "zaštitnih znakova".  

 

Dok čekate novu TR igru, pogledajte pravu Laru Croft i slinite