RITA ORA

Nova kolekcija stilske i glazbene ikone uskoro u Hrvatskoj

29.08.2014 u 06:53

Bionic
Reading

Samo nas dani dijele do premijernog predstavljanja kolekcije adidas Originals by Rita Ora u Londonu. ModaKomoda odlazi na lice mjesta kako bi vam priuštila jedinstveni doživljaj iz prve ruke, intervju s predivnom Ritom i još hrpu sočnog sadržaja.


Svaka najava nove adidas Originals kolekcije iznova zagolica moju maštu, a ova s Ritom Orom probudila mi je leptiriće u trbuhu. Razloga za to je više. Naime, adidas Originals i Rita Ora odabrali su upravo ModuKomodu kao kanal putem kojeg će predstaviti ovu zanimljivu suradnju u Hrvatskoj. Drugim riječima, sljedećeg tjedna javljat ću vam se iz Londona s brojnih evenata koji su upriličeni u povodu predstavljanja modne kolekcije o kojoj će se, sudeći po premijernim vizualima, još dugo pričati. No, kako bih sad ja zagolicala vašu maštu, neću vam još sve otkriti. Reći ću samo da ću upoznati jednu od najvećih pop zvijezda današnjice koja vjernim čitateljima MK priprema divno iznenađenje.

Rita Ora, Kosovarka s britanskom adresom, poznata je po svom neustrašivom modnom stilu, nevjerojatnoj energiji, originalnom duhu i upečatljivim glazbenim suradnjama. Upravo su zajednička strast prema 'kršenju pravila' i buntovan duh spojili ovu stilsku i glazbenu ikonu i poznati brend adidas Originals.

'Suradnja s adidasom rezultat je naše uzajamne ljubavi i razumijevanja. Oduvijek sam bila veliki obožavatelj adidas Originalsa i poštujem njihovu neustrašivost i originalnost. Naš rad bio je jako prisan i trudila sam se dodati vlastiti touch svakom artiklu iz kolekcije. Jako sam ponosna na kolekciju i jedva čekam da ona bude dostupna mojim obožavateljima' - izjavila je Rita Ora.

Ova modna poslastica u Hrvatsku stiže početkom rujna, a bit će dostupna ekskuzivno u adidas Originals shop-u u Bogovićevoj ulici u Zagrebu, a do tada ju možete škicnuti na službenoj stranici adidas Originals by Rita Ora. Za svoju prvu modnu kolekciju Rita je crpila inspiraciju iz svog života, glazbe i karijere, a njezine boje i krojevi sigurno će oduševiti sve koji vole 'kršiti' modna pravila i postavljati svoja.

Više informacija potražite na: www.news.adidas.com i www.facebook.com/adidasoriginals

Također pratite Facebook stranicu ModaKomoda i Instagram profil ModaKomoda gdje ću vas na dnevnoj bazi zasipati sa zanimljivim crticama i fotkama iz Londona.

Stay tuned!