TORCIDA U BOJKOTU

Nismo vam mi tuneli, da nas farbate više puta!

02.05.2013 u 11:59

Bionic
Reading

U subotu se na stadionu Park mladeži (Arenasport 3, 19h) igra gradski derbi RNK Split – HNK Hajduk, ali među 4075 gledatelja – koliko ima kapacitet ovaj maleni stadion udaljen 500 metara od Poljuda, neće biti pripadnika Torcide koji pozivaju sve navijače na bojkot te da svi zajedno navijanju izvan stadiona

Na službenim web stranicama tako se Torcida oglasila vrlo oštrim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti. Revoltirani previsokim cijenama ulaznica (za sve tri tribine cijena je 80 kuna!) u priopćenju su između ostaloga, u svom stilu, duhovito poentirali: Nismo vam mi tuneli, da nas farbate više puta. Obzirom na ton priopćenja jasno je kako je upućeno čelnim ljudima RNK Split na čelu s predsjednikom  Slavenom Žužulom.

PRIOPĆENJE TORCIDE

Bojkot utakmice Splita i Hajduka

Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da nam se u što većem broju pridruže u bojkotu nogometne utakmice Splita i Hajduka, te da NE kupe kartu za ovu utakmicu.

Ne dopustimo da neke osobe svoje frustracije, narušenu psihu, želju za novcem i komplekse manje vrijednosti liječe povećanjem cijene ulaznica za navijače Hajduka. Ne dozvolimo da našu ljubav prema Hajduku iskoriste za punjenje svojih džepova. Dužnost je svakog navijača da se bori protiv modernog nogometa, nepravde i osoba koje sumnjivo zarađenim novcem kupuju svoj autoritet i društveni položaj. Svake godine, na sve moguće načine nastoje smanjiti podršku koju Hajduk ima kad igra u Parku mladeži ne skrivajući pri tome svoju mržnju prema Hajduku. Međutim, u tome neće uspjeti.

Podrška našem Hajduku neće ni ovaj put izostati i zato Vas pozivamo da nam se pridružite u navijanju izvan stadiona. Pokažimo im da ovaj grad zna samo za jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad voli samo jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad ima samo jedne navijače, a to smo mi.

Nismo vam mi tuneli, da nas farbate više puta.

TORCIDA