hitno reanimiran

Neurokirurg otkrio stanje pravnika iz Centra za socijalnu skrb kojem je prostrijeljena glava

09.07.2019 u 19:39

Bionic
Reading

Pravnik Ivan Pavić koji je u utorak oko podneva ustrijeljen u glavu u napadu u đakovačkom centru za socijalnu skrb u kojem je ubijena socijalna radnica, nakon četverosatne operacije i dalje je u teškom stanju

Ivan Hećimović, neurokirurg KBC-a Osijek kazao je za HTV: 'Primljen je u bolnicu u teškom kliničkom stanju, u kritičnom stanju. Nakon hitne reanimacije, kliničko stanje je djelomično popravljeno i mogli smo obaviti operativni zahvat. Nakon operacije pacijent je smješten u Zavod za intenzivno liječenje, gdje se i dalje provode mjere reanimacije i ostalog intenzivističkog liječenja'.

Do pucnjave je došlo u utorak oko podneva, nakon koje se počinitelj, korisnik Centra za socijalnu skrb, biciklom udaljio s mjesta događaja. I dalje je u tijeku potraga za bjeguncem, koji je poznat policiji.

  • +31
Ubojstvo u Đakovu Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

Prema neslužbenim informacijama, ubijena je dugogodišnja socijalna radnica Blaženka Poplašen, a pravnik ustanove Ivan Pavić je ranjen. U njih je iz vatrenog oružja pucao muškarac koji je stranka Centra.

  • +36
Pucnjava u Đakovu Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL