JESTE LI IH VIDJELI?

Nestalo sedam maloljetnika

22.03.2013 u 13:44

Bionic
Reading

Sedam maloljetnih osoba nestalo je prošlog tjedna u Hrvatskoj, dok je devet od 14 osoba o čijim smo nestanicima izvjestili prošlog petka, pronađeno. Pogledajte o kome je riječ i ako posjedujete bilo koju informaciju o njima, dojavite u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Prva nestala maloljetnica u tjednu za nama je 16-godišnja Martina Dekanić, za kojom se traga na području Zagreba. Otišla je 16. ožujka s adrese Sv. Mateja 70/A. Policija ne posjeduje njezinu fotografiju, no visoka je 175 centimetara, ima smeđe oči i smeđu kosu. Te subote bila je odjevena u tamnoplavi donji dio trenirke i sivu jaknu.

Potom je u utorak, 19. ožujka, nestalo troje mladih: Kristina Jurković (17), Dino Šišić (16) i Drago Ignac (14) Kristini Jurković trag se izgubio u Glini, kada je otišla u nepoznato s kućne adrese Gornji Viduševac 246. Visoka je 165 centimetara, slabije je građe, ima crnu kosu i kestenjaste oči. U što je tada bila odjevena, nije poznato.

Godinu dana mlađi Dino Šišić otišao je u crnoj jakni, trapericama i tenisicama s adrese boravišta Pahinsko 6, Ivanec. Dino je visok 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. S iste adrese, u nepoznatoj odjeći, otišao je i Drago Ignac. On je visok 170 centimetara te ima riđu kosu i plave oči.

Nadalje, traga se za Damirom Amićem (17) i Ninom Kresević (16), koji su nestali u srijedu, 20. ožujka. Damir je otišao s osječke adrese Vinkovačka cesta 61, u nepoznatoj odjeći. Visok je 172 centimetra, srednje je građe, ima smeđu kosu te na lijevoj podlaktici tetovažu 'Damir'.

Za Ninom se traga na riječkom području. Tinejdžerica, s adresom prebivališta Jušići 21, otišla je s adrese Cambierieva 15 te joj se gubi svaki trag. Visoka je 157 centimetara, slabije je građe, ima crnu valovitu kosu i male svijetloplave oči te lijevu potkoljenicu u gipsu. Nije poznato u što je bila odjevena.

U Nacionalnu evidenciju nestalih osoba prošlog je tjedna uveden i 16-godišnji Zagrepčanin Ivan Ružyćkyj, koji je nestao još 7. ožujka u Malom Lošinju. Udaljio se s adrese Braće Viduća 56 te mu se gubi svaki trag. Mladić je visok 170 centimetara, slabije je građe i crne kose.

Nestale osobe za kojima se još traga iz tjedna ranije su: Domagoj Brnadić (18), Ivica Šmit (52), Ivana Jurković (14), Dražen Čuma (18) i Marija Blažević (15).