JESTE LI IH VIDJELI?

Nestali 13-godišnjak i 30-godišnjak

25.01.2013 u 12:09

Bionic
Reading

U Hrvatskoj su prošlog tjedna nestale dvije osobe, dok je sedam od ukupno 13 nestalih osoba o kojima smo izvjestili prošlog petka pronađeno. Jedna od njih, mlađi muškarac iz Rijeke, počinio je, nažalost, samoubojstvo. Naknadno su prijavljeni nestanci još triju osoba u tom tjednu, pa se trenutačno traga za 11 osoba nestalih u siječnju

Pogledajte o kome se radi i uključite se u potragu. Svaka vaša informacija policiji može biti korisna, a dojavom na broj 192, u najbližoj policijskoj postaji ili putem e-maila nestali@nestali.hr možda baš vi pomognete u nečijem pronalasku i usrećite njihove najmilije koji ih čekaju.

Osobe koje nestale u tjednu za nama su 30-godišnji Zoran Cafuk i 13-godišnji Braim Beita. Zoran Cafuk nestao je u noći 18. siječnja, između dva i pet sati, kada se udaljio s adrese boravišta Vatroslava Jagića 10 u Hrašćici. Visok 170 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima crnu kosu, smeđe oči i ovalno lice.

Maloljetni Braim Beita
, čiju fotografiju policija ne posjeduje, nestao je 22. siječnja u Splitu. On se udaljio s adrese Šižgorićeva 4. Visok je 155 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima crnu kosu i crne oči.

Osobe za kojima se još traga iz tjedna ranije su Kristijan Radojčić (39) - Zagreb, Anamaria Ćosić (16) - Bedekovčina, Branka Vuga (14) - Rijeka, Ivana Kižlin (17) - Rijeka, Marica Haračić (43) - Zagreb, Veronika Loborec (15) - Zagreb, a naknadno su prijavljeni Ivo Miše (76), Milorad Ignac (18) i Vedran Margarin (18).

Ivo Miše (76)
otišao je 12. siječnja od kuće, s adrese Pujanke 34 u Splitu i još se nije vratio. Visok je 170 centimetara, srednje tjelesne građe, prosijed i tamnoplavih očiju.

Osamnaestogodišnjaci Milorad Ignac i Vedran Margarin netali su 13. siječnja u Ivanecu. Policija ima njihove fotografije, no nema više informacija.

Sve osobe nestale ranije u siječnju su pronađene.