STRAVA U BJELOVARU

Nehotice pregazio majku traktorom

12.07.2013 u 11:03

Bionic
Reading

Rano jutros u Bjelovaru dogodila se prometna nesreća u kojoj je 34-godišnjak traktorom nehotice usmrtio svoju 62-godišnju majku K. K.

Zajedno s majkom, muškarac je jutros oko šest sati traktorom s poluprikolicom prevozio drva Ulicom Petra Biškupa Vene u Bjelovaru u pravcu centra grada, no kada je majka kod kućnog broja 12 sišla s blatobrana traktora i stala pored poluprikolice, sin ju je traktorom nehotice pregazio.

'Vozač traktora krenuo je traktorom unaprijed a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu i ne vodeći pritom računa o položaju i smjeru kretanja vozila, uslijed čega je desnim kotačem poluprikolice srušio, a zatim i pregazio 62-godišnju ženu', priopćili su iz policije.

Žena je uslijed zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja, a očevidom je rukovodila zamjenica ODO-a Bjelovar. Susjedi tvrde da je 62-godišnja gospođa bila dobra duša bjelovarske tržnice i jedna od najdugovječnijih kumica s placa.

Izvršenim alkotestiranjem vozača neregistriranog traktora nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, a protiv njega slijedi kaznena prijava.