Zanimljivo

Naughty Dog želi Setha Rogena i Evana Goldberga da napišu Uncharted film

30.06.2013 u 17:52

Bionic
Reading

'Bilo bi super kad bi pronašli način da ga učinimo različitim od Indiane Jonesa'

Tvorci Superbada i Pineapple Expressa u nedavnom intervjuu, o njihovom najnovijem filmu This is the End za IGN, su izjavili da ih je Naughty Dog u protekle četiri godine kontaktirao u više navrata o Uncharted filmu.

'Konstantno pitaju Evana i mene da napišemo scenarij za Uncharted film' rekao je Rogen.

 

Goldberg je nadodao kako je dvojac kontaktiran nekoliko puta u posljednje četiri godine. 'Veliki smo fanovi Uncharted serijala, ali još nismo našli način kako da ga napravimo drugačijim od Indiane Jonesa' nadodao je.

 

 

Uncharted film u razvoju je još od 2007. godine. Film je najbliže početku snimanja bio 2011. godine kad je u redateljskom stolcu sjedio redatelj The Fightera, David O. Russell, dok je ulogu Nathana Drakea preuzeo Mark Wahlberg. Fanovi su protestirali, dijelom zbog Wahlberga kao Drakea, a dijelom zbog toga što je Russell mijenjao izvorni materijal. Russell je naglo napustio cijeli projekt zbog 'kreativnih razlika' sa Sonyjem.

Navodno su bili uključeni i Robert De Niro kao Drakeov otac i Joe Pesci kao njegov ujak.




Redateljsku palicu preuzeo je redatelj Limitlessa, Neil Burger, koji je projekt napustio godinu dana kasnije. Zadnje informacije o filmu govore da su scenaristi Marianne i Cormac Wibberley (Nacionalno Blago, Zločesti Dečki 2) unajmljeni da ponovno napišu scenarij za Uncharted, ali to je informacija još iz kolovoza 2012. godine.