korumpirani šatoraši

Nakon što je od janjca ostala samo glava, Zagrepčani s Juričanom molili za Holding i podignuli šatore ispred njega

08.01.2020 u 22:22

Bionic
Reading

Ode janje, objavio je oko 20 sati Dario Juričan na Facebook profilu 'Želim biti Milan Bandić, predsjednik RH'. Podsjetimo, Juričan je u 15 sati kombijem stigao pred Zagrebački holding, iznio plinsku bocu, postavio šator i najavio desant na gradsku megatvrtku za koju tvrdi da mu pripada s obzirom na rezultat na predsjedničkim izborima. Na janjetinu se odazvao dio Zagrepčana, a neki su ponijeli i šatore i podignuli ih pored njegovog

Redatelj Juričan, koji završava film 'Kumek' o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, tako je nastavio sa svojim projektom započetim na izborima pod sloganom 'Korupcija svima' koji mu je donio 88 tisuća glasova građana diljem Hrvatske čime je postao, kako je rekao, četvrta sila u državi.

Nakon žderačine janjetine okupljeni su oko 21 sat krenuli s paljenjem svijeća i molitvom za ZGH 'koji nije dovoljno korumpiran'.

Od 22 sata do 7 sati ujutro čuva Holding da ga ne otmu preko noći, a za četvrtak ujutro od predviđen je doček i blagoslov djelatnika ZGH, a u osam sati ranojutarnja presica.

  • +35
Dario Juričan zauzima Holding Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Juričan je pozvao i Zorana Milanovića da dođe u šator i da se druži s narodom, jer, objasnio je, 'ako ne dođe, kakav je to predsjednik koji nije iz naroda'.

'On je navodno pričao da je veliki borac protiv korupcije pa nek' dođe i nek' nas podrži a isto tako bilo bi u redu da mi da veleposlanstvo koje sam osvojio u Indoneziji i Rumunjskoj, to je minimum koji očekujem od njega', poručio je Juričan.

'Dođite na janjetinu kod ZGH jer mi smo sto posto za Hrvatsku i 366 posto za Holding', stoji u pozivu kojeg je objavio. U proglasu poziva hrvatski narod, kriminalce i one ostale da dođu preuzeti svoj komad Zagrebačkog holdinga jer su ga nepošteno i žmuklerski zaradili na izborima za Predsjednika davši mu glas!

  • +12
Dario Juričan ZGH Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL