'NE DOLIJEVATI ULJE NA VATRU'

Na Trešnjevci zapaljen automobil srbijanskih registracija

24.11.2012 u 14:22

Bionic
Reading

Strasti nakon puštanja na slobodu generala Gotovine i Markača još se nisu smirile. Sinoć oko ponoći ispred hotela Panorama na zagrebačkoj Trešnjevci bačena je baklja u automobil srbijanskih registracija

'Na parkiralištu u Metalčevoj ulici nepoznati je počinitelj razbio bočno staklo na osobnom automobilu srbijanskih nacionalnih oznaka i ubacio zapaljeno pirotehničko sredstvo te je izgorilo zadnje sjedalo automobila koje je u vlasništvu 37-godišnjeg srbijanskog državljanina', rekla je Marta Vrdoljak iz zagrebačke policijske uprave.

Vrdoljak dodaje da je počinjena manja materijalna šteta. Podsjetimo, nakon puštanja generala na slobodu i paljenja hrvatske zastave u Beogradu, hrvatski veleposlanik u Srbiji Željko Kuprešak pozvao je hrvatske građane da ne putuju u Srbiju.

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac poručuje da na baklju koja je sinoć na zagrebačkoj Trešnjevci ubačena u automobil srbijanskih registracija ne treba dolijevati ulje.

'To bi trebala biti opomena svima onima koji su proteklih dana palili i još uvijek pale raspoloženje ljudi i javnosti, posebno mladih ljudi, koje može dovesti do takvih incidenata', rekao je Pupovac