VATRENO ZA IZBORE

Poletjele šake, palo i privođenje: Na sinjskom području dva fizička sukoba u izbornom danu

16.05.2021 u 16:43

Bionic
Reading

Četrdesetosmogodišnji muškarac zadobio je ozljede iznad oka u fizičkom napadu koji se u nedjelju oko podneva dogodio na mostu u Trilju, a napadač je priveden, doznaje se u splitskoj policiji

Muškarac (48) je napadnut u 12.15 na triljskom mostu, na kojem ga je mlađi muškarac kojeg poznaje udario šakom u glavu. Napadnuti je odmah zatražio liječničku pomoć, koja mu je pružena u lokalnom Domu zdravlja, nakon čega je poslan u KBC Split.

O cijelom događaju policiju su izvijestili liječnici, a s obzirom na to da 48-godišnjak poznaje napadača, policija ga je ubrzo pronašla i dovela u prostorije policijske postaje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je prije tog događaja bio još jedan incident, i to u Ulici Poljička republika, u kojoj su verbalni konflikt imali spomenuti 48-godišnjak i drugi muškarac.

Neslužbeno se doznaje da su mlađi muškarac koji je udario 48-godišnjaka i drugi muškarac koji je sudjelovao u verbalnom okršaju u rodbinskoj vezi, a dva starija muškarca su izborni promatrači.

Osim tog incidenta, u Trilju je zabilježen još jedan, i to u Potravlju oko 13 sati, ispred područne škole u kojoj se nalazi biračko mjesto.

Ondje su se dvojica muškaraca verbalno sukobila, od kojih je jedan zadobio udarac, no nije zatražio liječničku pomoć. Djelatnici Policijske postaje Sinj provode kriminalističku istragu.