upozorenje hak-a

Na A1 kod čvora Gornja Ploča zbog dima smanjena vidljivost, privremena regulacija prometa u Zagrebu zbog održavanja polumaratona

26.03.2022 u 07:35

Bionic
Reading

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, na čvoru Gornja Ploča, u oba smjera vidljivosti je smanjena zbog dima te se vozi uz ograničenje brzine, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK)

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Povodom održavanja 1. Quattro River Rally-a, 26. i 27.ožujka na širem karlovačkom području bit će zatvoren dio cesta.

Zbog održavanja međunarodne atletske utrke 7. ZAGREB 21 – Zagrebački proljetni polumaraton bit će na snazi privremena regulacija prometa. Tako će danas od 18.30 do 19.30 sati biti zabranjen promet Ulicom Hrvatske bratske zajednice i Avenije Većeslava Holjevca (zapadni i istočni kolnik) od raskrižja s Ulicom Grada Vukovara do Avenije Dubrovnik.

Granični prijelaz Macelj trenutno ne mogu koristiti državljani trećih zemalja zbog tehničkih poteškoća (informatička infrastruktura). U pomorskom i željezničkom putničkom prometu trenutno nema poteškoća.