HRVATSKI PRIZORI STRAVE

Muž i sin sadistički se iživljavali nad ženom, no suca to nije dirnulo

10.10.2014 u 11:05

Bionic
Reading

Susjedi više nisu mogli slušati zapomaganja nesretne žene pa su pozvali policiju, no nasilnici su ubrzo nakon privođenja pušteni na slobodu. Dok se 66-godišnji otac povlačio od pritvora do suda, bijesni sin, protiv kojega je podnesena kaznena prijava redovnim putem, tukao je majku. Susjedi kod kojih se pokušala skloniti nisu joj mogli pomoći, sažetak je to stravične priče iz jednog sela kod Koprivnice, a objavio ju je Novi list

Nasilni 66-godišnji suprug tukao je i ponižavao vlastitu ženu cijelu noć držeći je zavezanu lancima u svinjcu na svom imanju da bi naredno jutro nesretnicu mlatio i njezin 25-godišnji sin!

Psihički i fizički zlostavljana majka i supruga završila je s teškim tjelesnim ozljedama te s brojnim vidljivim hematomima po tijelu. Međutim od skandaloznog sadističkog iživljavanja dvojice muškaraca protiv njihove supruge i majke skandaloznija je samo odluka varaždinskog suca istrage koji je 66-godišnjeg oca nakon kratkotrajnog pritvora pustio da se brani sa slobode i vrati na isto imanje. Protiv nasilnog sina podnesena je tek kaznena prijava redovnim putem.

Novi list navodi da, dok se 66-godišnjak povlačio od pritvora do suda, bijesni sin tukao je vlastitu majku u domu. Sklonište je potražila u susjedstvu, ali ne zadugo. Sin se dao u potragu i nakon što ju je pronašao, išamarao ju je i istjerao iz susjedine kuće. Stariji nasilnik navodno je, piše Novi list, imućna i utjecajna osoba, ali i osoba koja je već niz godina poznata po tome da prijeti ne samo vlastitoj supruzi, nego i ostalim mještanima.

Lokalni portal Koprivnica.net je objavio kako su policiji od ranije poznati majka i sin, koji su bili prijavljeni zbog nasilja prije par godina. Majka je tada bila pod utjecajem alkohola.