Dovršeno kriminalističko istraživanje

Preminuloj maloljetnici dao drogu i nije joj pružio pomoć

17.02.2020 u 18:08

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u koordinaciji s Ravnateljstvom policije i nadležnim županijskim državnim odvjetništvom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'omogućavanje trošenja droga' i kaznenog djela ''nepružanja pomoći'' na štetu maloljetnice.

Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih okolnosti ovih kaznenih djela. Osumnjičeni je u nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom županijskom državnom odvjetništvu.

Podsjetimo, zbog sumnje da je povezan sa smrću maloljetnice čije je tijelo u subotu pronađeno u zagrebačkom naselju Sopot u policiju je priveden 30-godišnji muškarac.

Tijelo mrtve djevojke pronađeno je jučer oko 7,20 sati u novozagrebačkom naselju Sopot u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade. Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Prema pisanju medija tijelo mrtve djevojke zamotano u tepih pronašli su stanari koji su obavijestili policiju.

Ranije u nedjelju policija je izvijestila da je utvrdila identitet mrtve djevojke pronađene u subotu u Novom Zagrebu i da je riječ je o maloljetnici.

  • +10
Zagreb: U naselju Sopot rano jutros pronađeno tijelo mrtve žene Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL