slijedi obudkcija

Mrtva žena pronađena kod kaštelanskog groblja nije nasilno umrla

02.07.2019 u 11:38

Bionic
Reading

​Još se uvijek točno ne znaju uzroci smrti žene čije su tijelo u ponedjeljak navečer pronašli lokalni vatrogasci prilikom gašenja požara kod groblja u Kaštel Sućurcu, no u policiji navode kako smrt nije nastupila nasilnim putem, odnosno da nema elemenata kaznenog djela.

Požar je buknuo u 21.15 sati pa je na teren upućeno 14 vatrogasaca DVD-a Mladost s četiri vozila.

Nakon što su vatrogasci ugasili požar u kojem je izgorjelo oko tristotinjak četvornih metara trave​,​ niskog raslinja i borove šume,​ uočili su mrtvo tijelo zasad nepoznate ženske osobe.​

 Očevid je nastavljen ujutro kada je tijelo pregledao liječnik te utvrdio kako na njemu nema ozljeda koje bi nastale kao posljedica kaznenog djela.

 "Policijski službenici su obavili očevid na mjestu požara u Kaštel Sućurcu na kojem je sinoć pronađeno tijelo ženske osobe. Do sada nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Slijedi obavljanje identifikacije i obdukcije radi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti osobe", kažu u policiji.

 Neslužbeno se doznaje kako policija pretpostavlja o kojoj osobi se radi s obzirom da su jučer dobili informaciju od jedne obitelji da im se kći udaljila od kuće, ali dok se ne obavi identifikacija ne može se tvrditi da je zaista riječ o toj osobi. 

 Očevidom je utvrđeno da je požar izbio zbog otvorenog plamena ili žara.