NESREĆA U ZADRU

Motorom se zabio u auto sa četiri žene

04.03.2017 u 17:36

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se u petak oko ponoći dogodila na Bulevaru u Zadru lakše tjelesne ozljede zadobio je 22-godišnjak iz Zadra. Prema informacijama iz policije 22-godinjak je vozio motocikl marke Suzuki CSX R 1000 ulicom Ante Starčevića. Na križanju s ulicom Franka Lisice i 7. domobranske pukovnije sudario sa s osobnim automobilom šibenskih tablica kojim je upravljala 43-godišnjakinja, a s njom su u vozilu bile još tri žene

Motorist je nakon nesreće hitno prebačen u zadarsku biolnicu gdje je zadržan na promatranju, piše Zadarski.hr

Policija je protiv njega i vozačice osobnog automobila podnijela prekršajnu prijavu za izazivanje prometne nesreće jer očevidom nije utvrđeno tko je za nesreću keriv, odnosno koje je svjetlo bilo na smaforu na raskrižju prilikom sudara. Očigledno je netko od sudionika, ili oboje, prošao kroz crveno.

Osim toga, ističu iz policije, protiv 22-godišnjaka će biti podnijete i prijave zbog vožnje neregistriranog motocikla bez položenog vozačkog ispita.

Kako doznajemo od očevidaca, scena na mjestu događaja je bila jeziva. U automobilu šibenskih registracija bile su četiri žene, a motocklist je ostao živ samo zahvaljujući kacigi.