NESREĆA U KOPRIVNICI

Motociklist preminuo, putnica teško ozlijeđena

21.06.2013 u 10:19

Bionic
Reading

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20,25 sati na Peteranskoj cesti u Koprvnici, kad zbog neprilagođene vožnje motocikl na kojem su bile dvije osobe sletio s ceste, 31- godišnji vozač preminuo je u 21.44 sati u Općoj bolnici Koprivnica, dok je putnica zadobila teške ozljede opasne po život, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka

Vozač (31) je upravljao motociklom Yamaha, koprivničke registracijske oznake iz smjera Peteranca, a kao putnica na motociklu nalazila se i V. K. rođena 1993. godine, navodi policija i dodaje kako je izlaskom iz lijevog zavoja, zbog neprilagođene brzine motocikl sletio izvan kolnika na travnatu površinu, udario u prometni znak, betonske ograde dvije kuće i plinski ormarić u dvorištu obiteljske kuće.

Od zadobivenih ozljeda 31 – godišnji vozač preminuo je u 21.44 sati u Općoj bolnici Koprivnica, dok je putnica zadobila teške ozljede opasne po život. Vozač je, kako navodi policija, motociklom upravljao prije položenoga vozačkog ispita za upravljanje vozilima A kategorije.

Policija napominje kako su vozač i putnica na motociklu imali na glavi zaštitne kacige. Očevidne radnje na mjestu događaja obavili su policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica pa slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Policija podsjeća kako je u vremenu od 20,49 do 23,35 sati zbog nesreće za sav promet bila zatvorena Peteranska cesta, a promet se odvijao okolnim ulicama.