OTAC SILOVANE STUDENTICE

'Moja kći neočekivano se dobro oporavlja'

Bionic
Reading

Dvadesetogodišnja studentica iz Splita, koja je prije šest dana s tuluma u Podstrani dovezena u splitsku bolnicu s jako teškim ozljedama unutarnjih organa i intimnog područja, neočekivano se dobro oporavlja i ubrzo bi mogla biti otpuštena s Jedinice intenzivnog liječenja, neslužbeno doznajemo. Njezin otac jučer je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio da je dobro te da je pri svijesti i da može komunicirati

'Želim ovim putem od svega srca u ime svoje obitelji zahvaliti dr. Tomasoviću i svim sestrama i svima na CIT-u što su mi vratili dite u život! Ne da su odradili posao za pet, nego za 10. Ona još uvijek ništa ne zna i ne sjeća se ničega, a mi iz dana u dan čupamo snagu i za sebe i za nju. Najbitnije je da se ona iščupa iz svega i da se oporavi, a za to će trebati dosta, dosta strpljenja', kazao je djevojčin otac, dodajući kako ga nitko od obitelji osumnjičenog mladića nije kontaktirao.

'Niti ne želim da se to dogodi, eto. Nadam se da će se sve okolnosti utvrditi u istrazi i da će tko god je to učinio i tko god je upetljan u ovo, dobiti što zaslužuje. Umorni smo i satrani od svega, ali nalazimo snage zbog naše kćeri da idemo dalje iz dana u dan i nadamo se najboljem', rekao je otac žrtve.

Otac osumnjičenog mladića jučer je za Večernji list kazao kako je posjetio nesretnu djevojku, a Slobodnu Dalmaciju je prozvao da ne piše objektivno o slučaju, budući da on vjeruje svom sinu koji tvrdi da nije počinu gnjusan zločin za koji je osumnjičen.

Još uvijek nisu gotovi ni nalazi krvi koji bi trebali pokazati što su točno, odnosno koje supstancije osim alkohola sudionici zabave konzumirali. Zna se tek da je osumnjičeni mladić imao 1,44 promila alkohola u krvi. Pitanje je hoće li se moći utvrditi u kojem je stanju bila djevojka, odnosno što je i u kojoj mjeri konzumirala zbog činjenice da je ona izgubila puno krvi, a odmah nakon dolaska u bolnicu dana joj je druga krv.