NAGRADNA IGRA

Modna priča za buntovne i neustrašive

10.09.2014 u 08:03

Bionic
Reading

Danas vam donosim prve dojmove iz Londona s predstavljanja kolekcije adidas Originals by Rita Ora i nagradnu igru u kojoj vas darujem s predivnom šiltericom iz moje omiljene Roses potkolekcije koju mi je osobno potpisala Rita.


Prije nekoliko dana u Soho-u u Londonu predstavljena je dugo najavljivana kolekcija adidas Originals by Rita Ora. Sve je bilo baš onako 'iz udžbenika'; kratko isčekivanje pop star-a, mini koncert, potpisivanje autograma, fotkanje i sve one stvari koje priliče pravom svjetskom modnom event-u. No, ono što me najviše oduševilo nije bilo pretjerane histerije. Rita je bila vrlo opuštena i spontana, a nakon što je otpjevala svoje tri pjesme, među ostalim i najnoviji hit I Will Never Let You Down, posvetila je malo svog vremena brojnim fanovima i nekolicini odabranih novinara, među kojima je bila i moja malenkost. :) Reakcije na ovaj modno-glazbeni combo su sjajne i teško da iz čak pet potkolekcija koje će se tijekom naredne sezone pomalo 'puštati' nećete pronaći pokoji komadičak za sebe. Ja već imam par favorita, a jedan od njih vam danas poklanjam! :)

photos: Dorijan Kljun za adidas Originals


Rita Ora, Kosovarka s britanskom adresom, poznata je po svom neustrašivom modnom stilu, nevjerojatnoj energiji i originalnom duhu i upečatljivim glazbenim suradnjama. Upravo su zajednička strast prema 'kršenju pravila' i buntovan duh spojili ovu stilsku i glazbenu ikonu i poznati brend adidas Originals. 'Suradnja s adidasom rezultat je naše uzajamne ljubavi i razumijevanja. Oduvijek sam bila veliki obožavatelj adidas Originalsa i poštujem njihovu neustrašivost i originalnost. Naš rad bio je jako prisan i trudila sam se dodati vlastiti 'touch' svakom artiklu iz kolekcije. Jako sam ponosna na kolekciju i jedva čekam da ona bude dostupna mojim obožavateljima' - izjavila je Rita Ora.

Adidas Originals by Rita Ora ima pet 'dropova'/potkolekcija koje možete škicnuti na linku, a od kojih će dvije - Colour Block i Roses biti dostupne u Hrvatskoj početkom rujna i studenog. Donosim vam kratki preview

Meni je osobno najdraža Roses potkolekcija iz koje sam odabrala ovu predivnu šiltericu koju vam poklanjam. No, to nije sve! Šiltericu je potpisala osobno Rita Ora nakon intervjua koji izlazi u sutrašnjem izdanju Glorie, te na ModaKomoda blogu.

Nagradnu igru ću objaviti tijekom dana na facebook stranici ModaKomoda. Stay tuned!