ModaKomoda slavi, pjeva i daruje vas vrijednim poklonima!

ModaKomoda slavi, pjeva i daruje vas vrijednim poklonima!

21.11.2013 u 13:37

Bionic
Reading

Iako to nije bio plan, ModaKomoda je u protekle dvije godine postala dio mene. Puno sam istraživala, fotkala, putovala, pisala i to vam servirala. Mnogima se svidjelo pa šteta bi bila da ne nastavimo u istom ritmu.


Kad sam u listopadu 2012. godine počinjala pripremati blog ni u potpetici mi nije bilo da će ova modnokomodna priča potrajati. Nisam imala nikakve ambicije, osim dokumentirati svoje studentsko dokoličarenje u Barceloni. Sada će gotovo godina dana da sam se vratila s diplomom kući, no postove i dalje nižem. Možda ne tolikim intezitetom budući da sam se vratila nekim starim obvezama, a nametnula si i nekoliko novih. Međutim, u pripremi imam jako puno novih postova i ideja o kojima ćete saznati budete li i dalje pratili ModuKomodu.

Da nema vas, sad vas već mogu nazvati i virtualnim prijateljima, ni ovaj blog ne bi imao smisla pa sam vam stoga pripremila hrpu finih iznenađenja. Riječ je o nagradnim igrama koje ću objavljivati na facebook stranici ModeKomode i to čak dvaput tjedno.

A evo i najava velike većine (bit će ih još! :)) mrak poklona koje sam vam pripremila u suradnji sa svojim dragim partnerima. Neki su od samog početka s ModomKomodom, a s nekima sam tek nedavno ostvarila suradnju. Svi oni su se potrudili pokloniti ModiKomodi odnosno vama najbolje što trenutačno nude u svojem asortimanu.

Pa krenimo u rođendanskom tonu od slatkog zalogaja vrlo hvaljene zagrebačke slastičarnice Magnolia. Nugat Rocher torta je čisto savršenstvo okusa kojim će se zasladiti netko od vas. :)

Svi vi koji učestalo pratite MK znate koliko sam opsjednuta Illamasqua kozmetikom. Obožavam make up igru koju mi pruža ovaj londonski brand profesionalne dekorativne kozmetike, a ono što nam njegovi mua predlažu za ove tmurne zimske dane je Paranormal multifunkcionalna paleta sjenila kojom možete obojati oči, obraze, ali i usnice. A umjetne trepavice su savršen finalni touch za primjerice novogodišnju noć.

Teško više mogu zamisliti svoj život bez Orofluido ulja. Riječ je o jedinstvenoj prirodnoj zaštiti za kosu testiranoj u pustinjskim uvjetima s probranom mješavinom ugodnih svilenkastih tekstura (miris jantara s osnovom vanilije). U kompletu s ovim najdivnijim od svih ulja ide i sjajilo za usne u prekrasnoj svijetlećoj ambalaži s ogledalcem koje vam poklanja Fabula De Forma.

Tradate je nenametljiva hrvatska modna marka koju je prije 25 godina pokrenula obitelj Alpeza. Ako me pitate, Tradate je najbolji omjer kvalitete i cijene u gradu, a za vas je pripremio predivnu žutu haljinu s volanima koju ćete obožavati ove zime.

Aleksandra Dojčinović vam poklanja jedan kožni remen po izboru iz njezine najnovije hvaljene kolekcije koji će podignuti svaku vašu odjevnu kombinaciju.

Zoe leggings ljetos nas je oduševio kupaćim kostimima, a ovu zimu, uz nove printeve na tajicama, i divnim haljinicama i mini suknjama. Ovaj primjerak poklanjamo.

Sigurna sam da moja opsesija Dr Martensom nije jedinstvena i da među vama ima hrpa onih koji ne mogu zamisliti jesen/zimu bez jednog primjerka iz kultne radionice. ShoeBeDo vam daruje ovaj cvjetni primjerak iz najnovije kolekcije.


ModaKomoda prva je pisala o Tamari Bombardelli, mladoj i talentiranoj modnoj dizajnerici iz Splita. Dvije godine kasnije Tamaru je Elle Style Awards nagradio nagradom za najbolju dizajnericu asesoara, a ona vas nagrađuje prekrasnom ručno rađenom ogrlicom u zelenoj boji.

Predivna narukvica od rosequartz-a jedan je od najprodavanijih komada u Thesaurusu, radionici nakita od poludragog kamenja koju dizajniraju predivni mladi ljudi, Katja Kljaković Gašpić i Dado Zorica. Rosequarz je poludragi kamen koji predstavlja ljubav u svoj svojoj punini, ljubav koja je transcendentalna, ljubavi prema sebi, strastvena ljubav, ljubav prema obitelji, ljubav ljubavnim ili univerzalne ljubavi.

Kraglice su sveprisutni modni dodatak, a meni su omiljene KragRlice koje radi dizajnerica pod pseudonimom Ana Frank. Poklanjamo vam njezin najnoviji primjerak.

Obožavam sve što isheklaju vrijedne ruke moje prijateljice Ružice Jovičević poznatije kao Ružica Ručni Rad. Sretna dobitnica ove unikatne ogrlice moći će birati boju po želji.

A sada malo kulture. Životinjska farma u režiji Ivana Lea Leme hit je predstava Gradskog kazališta mladih u Splitu. Poklanjamo 2x2 ulaznice u terminu koji vam odgovara.

Teško bi bilo prezimiti zagrebačku zimu bez u Tvornice kulture. Svakako chekirajte sjajan prgram u kojem će sudjelovati Zoran Predin, Lovely Quinces, Lydia Lunch, Dječaci, Morcheeba, Jura Stublić i Film, Denis & Denis, Partibrejkersi, Bajaga i Instruktori i mnogi drugi. Moj izbor je pao na genijalnu Morcheebu pa ću dvoje sretnih dobitnika počastiti ulaznicama za koncert 08. prosinca.

Kad sam već kod Tvornice, moram reći da sam nedavno bila na genijalnom koncertu Elementala u povodu 15-og rođendana. Menart i Elementalk vam poklanjaju najnoviji album 'U redu je'.

Menart vas daruje s originalnim albumima još nekoliko sjajnih izvođača: Jelena Radan Rundek Cargo Trio, Svadbas i Dubioza Kolektiv

Da mi je vidjeti onoga tko ne bi u svojoj biblioteci volio imati Bowiejevu biografiju? I za to se pobrinuo Menart

Hvala svim našim partnerima koji su nas zasuli predivnim poklonima i unaprijed hvala svima onima koji će to tek napraviti. Da, dobro ste shvatili. Ovo nije sve! Ono što tražim od vas je da redovito pratite facebook stranicu ModeKomode na kojoj ću tjedno objavljivati po dvije nagradne igre. Sretno svima!!!

I kao što stari dobri Bowie kaže:

I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
And I'm absolutely sane
As long as were together
The rest can go to hell
I absolutely love you...