nađen dan nakon incidenta

Mladić divljao Baškom Vodom i porazbijao sve što mu se našlo na putu: Pet motocikala, automobil...

18.07.2020 u 13:04

Bionic
Reading

Policija je u Baškoj Vodi uhitila 24-godišnjeg mladića koji je oštetio pet motocikala, osobno vozilo i sve drugo na što je naišao prolazeći kroz Ulicu Naputica, doznaje se u subotu u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj

Kako je rekla Antonela Lolić, jučer su zaprimili više dojava kako je nepoznata osoba u mjestu Baška Voda tijekom noći oštetila pet motocikala, jedno osobno vozilo kojemu je odlomljen retrovizor, te da je razbio različite predmete ispred nekoliko obiteljskih kuća. Dva motocikla koji su bili nezaključani je odvezao, no oni su naknadno pronađeni oštećeni.

"Policijski službenici su po zaprimljenim dojavama izašli na teren. Sva oštećenja su fotografirana, te je izvršen očevid. U petak je osumnjičenik doveden u službene prostorije, a za njega se osnovano sumnja da je počinio veći broj kaznenih djela oštećenja tuđe stvari radi čega je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku", rekla je Lolić.

Neslužbeno se doznaje kako osumnjičeni 24- godišnjak nije iz Splitsko-dalmatinske županije i još nije utvrđeno u kojem je svojstvu bio u Baškoj Vodi. S obzirom na to da je pronađen dan nakon incidenta, nije alkotestiran.