PERFORMANS PRED SREDIŠNJICOM

Mladi SDP-ovci poručili HDZ-u: Krivi ste!

11.03.2014 u 17:24

Bionic
Reading

Nakon presude zagrebačkog Županijskog suda prema kojoj je HDZ nepravomoćno proglašen krivim za izvlačenje novca iz državnih institucija i tvrtaka preko marketinške agencije Fimi media, reagirali su i mladi SDP-ovci koji su performansom ispred središnjice HDZ-a jasno rekli što misle

Forum mladih SDP-a Zagreb performansom je jasno poručio Hrvatskoj demokratskoj zajednici: krivi ste!

'Ovo je dokaz da su kriminal i korupcija ukorijenjeni u sam vrh stranke u kojem i danas sjede ministri bivših vlada', stoji u priopćenju foruma mladih SDP-a.

Mladi SDP-ovci performansom pred središnjicom reagirali su na presudu.

'Ovo nije drugačiji HDZ, ovaj HDZ vode ljudi koji su bili desna ruka Sanaderu i ondašnjem vodstvu HDZ-a. Želimo im jasno poručiti: krivi ste!', kažu mladi SDP-ovci.

Akciju Foruma mladih popratili su prolaznici i vozači koji su zvučno poručili HDZ-u da ova presuda pokazuje da su sustavno podržavali kriminal i korupciju u Hrvatskoj.

'Žao nam je što u Hrvatskoj moramo gledati da je jedna cijela politička stranka optužena za kriminal i korupciju, ali HDZ mora snositi odgovornost i posljedice za svoje postupke. Drago nam je što su nam se pridružili i građani koji su jasno pokazali svoje mišljenje o presudi i HDZ-u', istaknulo je vodstvo Foruma mladih prilikom održavanja akcije.