RAZOČARANI IZJAVAMA

Mladi HSS-a se obrušili na Marijanu Petir

27.09.2016 u 12:14

Bionic
Reading

Mladež HSS-a je zatečena nizom neistina u izjavama Marijane Petir jer u sve češćim medijskim istupima govori kako je sama i prepuštena sebi morala odrađivati kampanju za izbore za Europski parlament

Bivši predsjednik Organizacije mladih HSS-a Matej Orešković i sadašnja predsjednica Marija Kukić objavili su zajedničko priopćenje u kojem naglašavaju svoju razočaranost očitim nepriznavanjem te osporavanjem pomoći i angažmana svojih članova koji su gospođi Petir i HSS-u dali sve moguće potencijale i resurse na raspolaganje tijekom cijele kampanje, a ne samo na kraju, kako je ona izjavila u razgovoru za jedne dnevne novine.

Naime, mladi HSS-a sudjelovali su u radu izbornog stožera, odradili sve radnje koje su se odvijale u Središnjici HSS-a te se rasporedili na terenu kako bi bili uz kandidatkinju prilikom obilaska terena i skupova, stoga ih vrijeđaju izjave kako nije bilo podrške osim 'pečenja kolača'. Posebno su osupnuti izjavom u kojoj kaže da 'tek na kraju kampanje su mi dodijelili jednog dečka da me vozi...'. Dotični dečko profesionalni je fotograf koji je gotovo cijelu kampanju pratio i fotografirao Marijanu Petir te uz to bio njezin vozač, tvrde u priopćenju.

'Mladi HSS-a odradili su kampanju za dvoje izbore za zastupnike u EU parlamentu, kampanju za lokalne i regionalne izbore, kampanju za predsjedničke izbore, parlamentarne te ove posljednje, izvanredne parlamentarne izbore, čime se Petir baš i ne može pohvaliti', navode Orešković i Kukić. Organizacija mladih HSS-a ne žali ni trenutka zbog odrađenog posla koji nije bio nimalo lagan, ne žali ni zbog jedne iznesene i prihvaćene ideje, ne žali zbog angažmana na terenu, no žali zbog činjenice da sve to ne priznaje hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu.

'Žao nam je što osoba koja pretendira na mjesto predsjednice Hrvatske seljačke stranke javno osporava doprinos Organizacije mladih HSS-a njezinoj kampanji i izuzetno dobrog rezultata HSS-a', zaključili su u priopćenju.