UMJESTO ENGLESKOG

Mladež HDZ-a donijela Milanoviću hrvatski dres

08.11.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Desetak članova Mladeži HDZ-a danas je pred Banske dvore donijelo dres hrvatske nogometne reprezentacije u namjeri da ga poklone premijeru Zoranu Milanoviću, kako bi, istaknuli su, ubuduće maksimirskom šumom trčao u dresu hrvatske, a ne engleske reprezentacije

'Smatramo da kao hrvatski premijer treba nositi nacionalni dres dok 'joggira' maksimirskom šumom, jer je hrvatska reprezentacija na FIFA-inoj ljestvici bolja od engleske', izjavio je novinarima Tvrtko Lovrić u ime Mladeži HDZ-a.

Aludirao je na nedavnu fotografiju koju su objavili portali, na kojoj je Milanović 'uhvaćen' kako redovito trči Maksimirom, i to u majici engleske reprezentacije.

Na stražnjoj strani dresa koji su pripremili mladi HDZ-ovci su Milanovićevi inicijali Z.M. te broj 333.533 koji predstavlja aktualnu brojku nezaposlenih u Hrvatskoj.

'Taj broj svakim danom raste, pa neka ga podsjeća dok 'joggira'', poručio je Lovrić.

Predstavljajući se kao ljubitelji hrvatske nogometne reprezentacije, članovi Mladeži HDZ-a su pred Banskim dvorima, uoči Vladine sjednice, ministre pozivali da potpišu dres koji namjeravaju pokloniti premijeru.

Svoje potpise na dres su stavili ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, ministar branitelja Predrag Matić i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina.