PRGOMET ODGOVARA GLOGOŠKOM

'Mislim da sam napravio najviše što sam mogao'

03.02.2015 u 19:06

Bionic
Reading

Zamjenik predsjednika HDZ-a Drago Prgomet odgovorio je predsjedniku Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida Đuri Glogoškom na prozivanja da nije ništa učinio za branitelje

Mislim da sam napravio najviše što sam mogao, a to je da sam sudjelovao u ratu kao dragovoljac - u ratu koji je, hvala Bogu, odavno završio, izjavio je za HRT Prgomet.

Prgomet je jučer na svom blogu pozvao branitelje koji već više od sto dana prosvjeduju u Savskoj da prekinu prosvjed ističući, među ostalim, kako je njihov protest, ali i mnoge druge pojave, u zadnje vrijeme antagonizirao hrvatsko društvo. Dragi moji prijatelji, uvijek ste se znali sami štititi. Zato maknite od sebe sve one koji vam se danas nude kao zaštitnici. Sve one kojima je znak brige o vama bilo tek prigodničarsko fotografiranje. Ničija sporadična briga neće riješiti vaše trajne nevolje, pozvao je Prgomet branitelje.

Jedan od organizatora prosvjeda i predsjednik Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški, komentirajući Prgometov poziv braniteljima, rekao je kako on ništa nije učinio u rješavanju problema s kojim se susreću branitelji.

Predsjednik Udruge specijalne policije i jedan od vođa prosvjednika Josip Klemm poručio je pak kako ne želi komentirati sve one koji su, nažalost, plaćenici i koji su podložni politici i određenim političkim grupacijama te ne rade u interesu hrvatskih branitelja.